Beginpagina

Kies uw Provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Advocaten zoeken
Naam :
Plaats :
Rechtsgebieden :
:


Offerte

Offerte opvragen bij meerdere advocatenkantoren

Wanneer u door middel van het zoekformulier of het landkaartje een overzicht met advocatenkantoren heeft gegenereerd, kunt u een advocaat selecteren en aan uw offertelijst toevoegen. Dit doet u door op het blauwe plusje te klikken. De kantoornaam word nu doorzichtig en is gemarkeerd. Een kantoor kan ook weer uit de offertelijst gehaald worden door op het rode kruisje te klikken dat tevoorschijn komt.

Heeft u een keuze kunnen maken en heeft u meerdere kantoren geselecteerd? Klik dan op de knop "Offerte opvragen bij geselecteerde kantoren". Nu verschijnt er een pop-up met een formulier met de door u geselecteerde kantoren. Ook in het pop-up scherm is het mogelijk om advocatenkantoren te de-selecteren. Er zal dan geen offerte worden opgevraagd bij het betreffende advocatenkantoor.

Is het formulier helemaal ingevuld? Hebt u uw probleem duidelijk beschreven? Klik dan op "Verzenden", de offerte-aanvraag zal dan naar de door u geselecteerde kantoren worden gestuurd.

Wanneer u een offerte opvraagt dient u uw persoonlijke gegevens in te vullen. Wij gaan zeer zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om, in ons privacybeleid leest u daar alles over.